ERZURUM / AZİZİYE - Başçakmak İlkokulu

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 83. ölüm yıl dönümünde okulumuzda anma etkinlikleri düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmeni İkram ÇİÇEK'in yönetiminde tüm öğretmen ve öğrencilerimin işbirliği ile resim sergimizi açtık. emeği geçen herkese ve bugünümüzde bizi yanlız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

May

Başçakmak İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, İngilizce öğretmeni Simge Atal'ın rehberliğinde Geçmişim ve Geleceğim adlı eTwinning projesinde yer aldılar. Proje iki okulun (Trabzon Şehit Soner Yıldırım BIST MTAL ve Ankara Altınova İlkokulu) katılımlarıyla ortak olarak gerçekleştirildi. Lise ve ilkokul öğrencilerini buluşturan projede ilkokul öğrencileri lise kademesindeki okul, dersler ve okul dışı yaşantılara dair birçok şey öğrendiler. İlkokul öğrencileri de lise öğrencilerini geçmişte bir yolculuğa çıkardı.  Şubat ayında başlayan proje çalışmaları Mayıs ayında son buldu. Öğretmenleri öğrencilere sertifikalarını dağıttı. Tüm öğrencilerimizi kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Mrt

öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlık ve güvenliğinin en üst seviyede korunması, okul ve kurumlarımızın olası afet ve acil durumlara önceden hazırlıklı olması için bütün ülkemiz okullarında saat 11:30'da eş zamanlı yapılması planlanan  deprem ve tahliye tatbikatı yaptık.

Ara

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri" çerçevesinde 27 Aralık 2015 tarihinde Şırnak'ta şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir KAYVENİ'nin ailesi ile söyleşi yaptık. Bu vesile ile şehidimizin kıymetli ailesine bir kez daha çok teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz şehitleri özel sayımızda koordinatörlük yapan  sınıf öğretmenimiz Kenan Çiçekoğlu, Türkçe Öğretmenimiz Hikmet AYDIN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Her hafta okulca bir ders saati kitap okuyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutlandı.