ERZURUM / AZİZİYE - Başçakmak İlkokulu

Tem

Ses sistemi,sahnesi,koltukları,perdeleri ile konferans salonumuz yenilendi. Büyük emeği olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Sağlık Müdürlüğümüz ilgili çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

Haz

İlkokul öğrencilerimiz; öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizin refakatinde Erzurum Kalesi, Atatürk Evi, Ulu Cami,Çifte Minareli Medrese ve Üç Kümbetleri gezdiler. Daha sonra Aziziye Gençlik Merkezinde doyasıya sporsal faaliyetler yaptılar. Emeği geçen Çifte Minareli Medrese Müdürü Sayın Fatih YILDIRIM'a ,diğer tarihi kurum müdürlerine, Aziziye Gençik Merkezi gönüllü spor liderlerine ve Yaser TAŞKESENLİOĞLU''na teşekkür ederiz.

Haz

Eğitimi veren Aziziye İlçe Sağlık personeline teşekkür ederiz

Nis

Aziziye İlçe Jandarma  Komutanlığı  tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi. Emeği geçen komutanlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünde   Vatan için şehit ve gazi olan ecdadımızla bir kez daha onurlandık.

Mrt

İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü  ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü ileErzurum'un Kurtuluşu programımızda  şiirler,metinler okunarak günün anlam ve önemini hatırladık. Ayrıca her sınıfta yapılan İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasının birincilerine ödül verildi.

Ock

Sahnesi, boyası, perdesi,ses düzenleyicileri, hoparlörleri ile yenilenen konferans salonumuzu; öğretmenlerimizin hazırladığı patlamış mısır eşliğinde öğrencilerimize sinama keyfi yaşatarak şenlendirdik.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde, Erzurum Valiliğinin sitesindeki enerji verimliliği sunumları öğrenci ve öğretmenlerimizce izlendi. Haftanın önemini vurgulamak için lamba anahtarlarına uyarı lehvaları ve pano hazırlamada emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Simge ATAL ,Okul Öncesi Öğretmenimiz Kübra HEKİMOĞLU ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

12-18 Aralık Yerli Malı Haftası okulumuzda neşe ile kutlandı. Yerli malı kullanımının ve bilinçli  tüketici olmanın öneminden bahsedildi. İsraf, tutumluluk, şükür konuları işlendi. Ülkemizin zenginliklerine katkıda bulunmak hedeflendi. Yerli malı ile ilgili etkinlikler yapıldı ve şiirler okundu. Velilerimizden gelen ikramlar ile günümüz bereketlendi.

Ara

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz İkram ÇİÇEK'in güzel ve etkili anlatımı ve sinevizyon gösterisi ile 15 Temmuz Hain Darbe Girişimini hatırladık. Şehid ve Gazilerimizi andık. Tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir kez daha gönülden haykırdık: 15 Temmuz'u Unutturmayacağız

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü;panoların resim,şiir ve kompozisyonla donatılması, sınıf temsilcisi seçimleri  ve günün anlamı ile ilgili sunumlarlarla kutlandı.

Ara

Gezici Kütüphane ile 15 günde bir öğrencilerimiz, güncen okumalar yapıyor. Gezici kiütüphane yetkililerine teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü çeşitli etkinliklerle kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.