ERZURUM / AZİZİYE - Başçakmak İlkokulu

Ock

Yarışma kapsamında ilkokullardan Şeyma DİNÇ,Ortaokullardan Suna DİNÇ 1.olmuştur. İki öğrencimizi de tebrik ediyoruz.

Ock

Gazetenin çıkmasında büyük emeği olan 4.Sınıf Öğretmenimiz Hamiye KIRÇİL'e,Türkçe öğretmenimiz Hikmet AYDIN''a,bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü çerçevesinde Gazze'de soykırım yapan terör devleti İsrail'i lanetliyoruz.

Ara

Terörist devlet İsrail'in işgalinde olan Gazze'li kardeşlerimiz yararına karınca misali safımızı belli etmek için kermes düzenledik. Emeği geçen öğretmenlerimize,öğrencilerimize,velilerimize,köylülerimize ve imamlarımıza teşekkür ediyoruz. Ecdad yadigarı Filistin'de şehid olan tüm müslümanlara Allah'tan rahmet ve kalanlara sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü çeşitli etkinliklerle kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle düzenlenen programda şiirler,metinler okundu. tiyatro gösterisi yapıldı. şarkılar söylendi. emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle bütün öğrencilerimize çubuklu bayrak hediye edildi. öğrencilerimizle bayrağımızı şerefle yükselttik.